Internare

Pentru a fi internat in spitalul nostru, trebuie sa va prezentati la receptia Cardiotim la ora 8:00.

La internare, va rugam sa prezentati urmatoarele documente:
• buletin / carte de identitate / pasaport.
• acte medicale anterioare, daca este cazul.

Dupa completarea datelor personale in Foaia de Observatie a Pacientului, veti fi condus in salonul dumneavoastra de catre o asistenta a spitalului. Ajuns in salon, va trebui sa va schimbati in haine de spital (pijama, papuci de casa).

Pe durata internarii, hainele dumneavoastra vor fi pastrate intr-un dulap special destinat acestui lucru.

Pe parcursul internarii veti fi consultat de catre medicul de salon si medicul interventionist si veti fi supus la o serie de investigatii si proceduri neinvazive (ECG, ecocardiografie etc.), respectiv, ulterior, la evaluarea angiografica propriu-zisa. Asiguram in permanenta linie de garda de cardiologie si terapie intensiva.

Toate saloanele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, instalatie de climatizare, televizor cu cablu, telefon, internet wireless.

La externare, veti primi o mapa cuprinzand scrisoarea medicala cu detalii referitoare la diagnosticul dumneavoastra, procedurile medicale care vi s-au efectuat, durata de spitalizare, schema de tratament si recuperare recomandate, respectiv inregistrarea pe suport digital a procedurii invazive la care ati fost supus. Aceste informatii sunt destinate atat dumneavoastra cat si medicului specialist si medicului de familie, in vederea continuarii tratamentului.

In ziua externarii trebuie sa efectuati plata serviciilor de spitalizare de care ati beneficiat. Puteti face acest lucru dumneavoastra sau un membru al familiei, pe baza notei de decont pe care o veti primi de la receptia spitalului.